MALZEMELERİMİZ
SADECE bİtkİlerden!

PROTEİNLERİMİZ
SOY TVP: Soya unu konsantresinden yapılır ve %50 ile %70 arasında protein içerir. Rehidrasyona ihtiyaç duyan granüller olarak sunulur. TVP'miz GDO'lar olmadan yapılmıştır
SOYA PROTEİN İZOLATI: Soya fasulyesinden elde edilen bir protein izolatıdır, un gibidir ancak protein izole içeriği daha fazladır. Çok sindirilebilir oldukları için çocuklar, hamile ve emzikli kadınlar ve yaşlılar için çok uygundurlar.
AROMA VE RENKLENDIRME
PANCAR TOZU: Biz onu renklendirici olarak kullanıyoruz, ama aynı zamanda bazı şaşırtıcı sağlık yararları da var: kan basıncını düşürebilir, beyin gücünü artırabilir, atletik performansı iyileştirebilir, iltihapla savaşabilir ve çok daha fazlasını yapabilir!
AROMALAR: Ürünlerimizde etin tadını oluşturmak için çoğunlukla kurutulmuş deniz yosunlarından ve diğer içeriklerden yapılan çok çeşitli %100 vegan aromalar kullanıyoruz.


KARBONHİDRAT
PATATES NİŞASTA VE METİL SELÜLOZ: Bağlayıcı etkileri ve suyu tutması ve nemli ve çiğnenebilir bir doku oluşturmaya yardımcı olması nedeniyle tarifimizde patates nişastası ve metil selüloz kullanıyoruz.
YAĞLAR
Pamuk Yağ: Duman noktası çok yüksek olduğu ve pişerken ürünü yakmadığı için yöresel pamuk yağı kullanıyoruz. Pamuk tohumu yağı, yüksek kolesterol ve kan basıncı, artrit, gut, zayıf bağışıklık sistemi, bunama, belirli kanserler, inflamatuar durumlar, yaralar, kesikler, sıyrıklar ve cilt rahatsızlıklarının tedavisine yardımcı olabilir.
Ayrıca ağızda lezzetli bir yağlılık hissi sağlamak için çok küçük miktarlarda palm ve hindistancevizi yağı kullanıyoruz.


BAHARATLAR
VE FAZLASI
BAHARATLAR: Etimizin tadına biraz derinlik katmak için bazı baharatlar (kimyon, soğan tozu ve karabiber) kullanıyoruz.
AYÇİÇEK LESİTİNİ: Zeytinyağı yapımında olduğu gibi soğuk pres sisteminde işlenir. Yağ ve diğer malzemeleri karıştırır. Lesitin vücudunuz için gereklidir. Ayçiçeği lesitini, kolin ve diğer esansiyel yağ asitleri açısından zengindir, hatta bazı insanlar onu ek olarak alır.
SAVE OUR PLANET